16 Eylül 2015 Çarşamba

MORTAL KOMBAT X İncelemesi


Uzun zaman mobil platformlar için beklenen Mortal Kombat serisinin X sürümü İos cihazlar için ücretsiz kullanıma sunulmuş. Bizlerde bu denli oynana bir oyunu bir deneyelim, görelim neler varmış okuyucularımızla paylaşalım istedik.

Warner Bros. şirketinin oyunu olan Mortal Kombat X, uzun bir bekleyiş ardından 14 Nisan 2015 tarihinde yayımlandı. Oyun Warner Bros. şirketinin bir önceki oyunu olan Injustice : Gods Among Us ile oldukça yakın benzerlik gösteriyor.

Oyunda 3 farklı oyun modu bulunmakta, Battle modunda bize oyun başında 4 adet rastgele karakter verilmiş durumda. Bu karakterleri değiştirerek kullanabiliyorsunuz. 3 kişilik takımlar halinde oynanan bir oyun.

Ekranın her hangi bir yerine dokunarak rakibe vurabiliyorsunuz. Eğer ekranın iki tarafınada aynı anda basarsanız karakteriniz savunma durumuna geçiyor.


Her karakterin kendisine özel bir yeteneği bulunmakta, bu yetenekleri enerji toplayarak kullanabiliyorsunuz. Zor durumda kalmadıkça sık kullanmanızı tavsiye etmeyiz, bu vuruşlar gerçekten aşırı derecede hasar çıkarıyor. :D

Oyunda bir çok eski ve sevilen karakter bulunmakta, bunları oyunda satın alabilmek için oynadıkça kazandığınız paralardan yüklü bir miktar biriktirmeniz gerekmekte. Gerçekten çok pahalılar fakat emeklerinize değecek türde olduklarını söyleyebiliriz. :)

Oyunu Apple Store'da indir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder